Financial Controller

Netherlands | Breda
Wie zijn wij?

Met meer dan 150 jaar bestaansrecht in de agro-toeleveringsketen, heeft SVZ aanzienlijke ervaring opgebouwd in het leveren van hoogwaardige, heerlijke en voedingsrijke groenten- en fruitingrediënten. Onze aanhoudende groei, toewijding aan innovatie en duurzaamheid, strenge kwaliteitsnormen en betrokken medewerkers hebben ons in staat gesteld een belangrijke leverancier te zijn van wereldwijde producenten van voedingsmiddelen en dranken.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij de spil in de financial control cyclus en ben je verantwoordelijk voor het administreren van de financiële gegevens en neem je deel aan de jaarlijkse begrotings- en accountingsprocessen. Dit betekent onder andere dat je:

  • zorg draagt voor het verzamelen en administreren van financiële gegevens;
  • het opstellen, analyseren en samenstellen van periodieke (statutaire en management) rapportages met betrekking tot Balans, P&L en kapitaalinvesteringen en overige kengetallen;
  • verantwoordelijk bent voor de maandelijkse/kwartaal aangiftes van SVZ International, de BTW in binnen- en buitenland en draag je zorg voor het grootboek;
  • lopende boekhoud- en activa beheeractiviteiten bewaakt, zoals het boeken van de journaalposten en inventariswaardering.
  • optimalisatie & verbetering aanbrengt in administratieve processen en systemen en deze in de organisatie implementeert.
Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting bedrijfseconomie of accountancy en ten minste drie tot vijf jaar relevante ervaring in een internationale productie omgeving. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt de beschikking over goede communicatieve vaardigheden. Het spreekt voor zich dat je thuis bent in geautomatiseerde informatiesystemen waarbij SAP een sterke voorkeur heeft.

Als persoon ben je resultaatgericht, analytisch ingesteld en leergierig. Je houdt ervan om zaken voor elkaar te krijgen zelfstandig en in teamverband.

Wat brengt het jou?

Gezellige collega’s waar we met elkaar leuke dingen doen en successen vieren !

Bij SVZ kan je je verder ontwikkelen. Bieden wij je een plezierige werkomgeving aan, een hybride vorm van werken in een mooi kantoor. En uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket gekoppeld aan jouw kennis en ervaring waaronder een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen.

Apply now