Quality Assurance Manager

Netherlands | Breda
Wie zijn wij?

Met meer dan 150 jaar bestaansrecht in de agro-toeleveringsketen, heeft SVZ aanzienlijke ervaring opgebouwd in het leveren van hoogwaardige, heerlijke en voedingsrijke groenten- en fruitingrediënten. Onze aanhoudende groei, toewijding aan innovatie en duurzaamheid, strenge kwaliteitsnormen en betrokken medewerkers hebben ons in staat gesteld een belangrijke leverancier te zijn van wereldwijde producenten van voedingsmiddelen en dranken.

Wat ga je doen?

Als QA manager ben je (eind)verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en quality compliance van onze fabrieken, rapporteer je aan de CEO van SVZ en stuur je een team van professionals aan. Daarnaast houd je je, onder andere, bezig met:

  • Het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van de verschillende kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen, de maandelijkse rapportages en jaarlijkse QA review.
  • Het aansturen en coachen van het team in Breda, bestaande uit 4 QA officers. Daarnaast geef je functioneel leiding aan de Europese factory quality managers in Polen, Spanje, Rijkevorsel en USA.
  • Het vormgeven en verder verbeteren van de kwaliteitscultuur binnen de organisatie.
  • Het formuleren en het continu verbeteren van zowel klant- als kwaliteits- & voedselveiligheidsaspecten waaronder instructies, product specificaties en certificering van alle locaties.
  • Het ondersteunen van klanten met kwaliteit gerelateerde vragen en issue management bij problemen, klachten of incidenten.
Wat neem je mee?

Minimaal een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar en minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie. Je bent sterk in het coachen van teams en het creëren van draagvlak.

Je hebt een grondige kennis van kwaliteit, kwaliteitsnormen (bv. BRC, IFS, FSSC22000), risicobeoordelingen, oorzaakanalyses en continue verbeteringsprocessen. Je hebt een proactieve houding, je bent communicatief vaardig en gewend om in een internationale setting te werken.

Waarom jij gaat reageren?

Bij SVZ bieden wij je een plezierige werkomgeving aan, een hybride vorm van werken in een mooi kantoor om leuke collega’s te ontmoeten. En uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket gekoppeld aan jouw ervaring en kennis, waaronder een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen.

Apply now